Hoppa till huvudinnehåll

Trevlig sommar!

 

Snart är det dags för SLL Innovation att gå på semester men först vill vi bjuda på en uppdatering och några lästips.

Den 30 augusti är det dags för en ny workshop för alla innovationsenheter. Denna gång är det Södertälje sjukhus som är värd. Håll er uppdaterade genom evenemangskalender här. Här kan ni även läsa mer om vad som händer på Södertälje sjukhus och deras 3D-skrivare.
 
Den senaste workshopen i maj hölls på Innovationsplatsen på Karolinska universitetssjukhuset där de närvarande bjöds på ett föredrag av innovationschefen Stefan Vlachos om hur Innovationsplatsen arbetar och om några av deras pågående intressanta projekt. Läs mer om två av dom här.
 
Därefter bjöd Magnus Eneberg från Södersjukhuset på ett föredrag om satsningen på tjänstedesigninnovation i landstinget. Läs mer om Magnus Eneberg och vad tjänstedesign är här.
 
Eftermiddagen avslutades med ett föredrag om hur Film Stockholm och Gustavsbergs vårdcentral samarbetar i ett flertal projekt varav ett har fått medel från Innovationsfonden. Det senare är ett projekt kring hur vertial reality (VR) kan användas som hjälpmedel vid behandling av ångest.
 
Nu tar SLL Innovation semester i två veckor och vi vill önska er alla en trevlig sommar!
2017-07-13