Hoppa till huvudinnehåll

För företag

Diarienummer
AKTNR 521-2127
Bild på glad kvinna vid dator i grupp av människor
Utveckling av innovationer förutsätter ofta ett nära samarbete med näringslivet. Genom SLL Innovation kan företag medverka i att förverkliga idéer som förbättrar hälso- och sjukvården.
Nyskapande produkter, tjänster och metoder har en central roll i landstingets satsning på att ständigt utveckla hälso- och sjukvården. Många idéer om innovationer föds bland vårdens medarbetare men också bland företag och innovatörer. Genom samarbete mellan kliniker, företag, forskare och patienter kan idéerna utvärderas, testas och utvecklas till färdiga innovationer.

Samordningskansliet SLL Innovation finns för att svara på frågor kring innovationsutveckling och att lotsa dig rätt inom Stockholm läns landsting. Som första steg fyller du i ett kontaktformulär så återkommer en kontaktperson inom tre veckor. Övriga kontaktuppgifter
 

Vår process

Vår process för att stödja företag och privatpersoner som vill ha hjälp gällande innovationer och idéutveckling är:


1. Ni fyller i ett kontaktformulär, där ni beskriver vad ni vill ha hjälp med. Kontaktformulär


2. Samordningskansliet för SLL Innovation skickar en förfrågan till vårt nätverk med innovationskoordinatorer med formuläret som underlag.

Organisationer som tillfrågas är:

  • Danderyds sjukhus

  • Södertälje sjukhus

  • Södersjukhuset

  • SLSO

  • Karolinska sjukhuset

  • TioHundra

(Innovationskoordinatorerna undersöker inom sin organisation om det finns ett behov av er tjänst/produkt och/eller om det finns resurser för samarbete.)


3. En innovationskoordinator tar kontakt med er inom 21 dagar.


4. Har ni inte kontaktats inom 21 dagar får ni ett meddelande från samordningskansliet som bekräftar att vi inte har behov av er tjänst eller att vi inte kan hjälpa er.
 

 
 
2018-01-19